Instalējot zemsienas sistēmas vienmēr rodas dažādas situācijas, saistītas ar moduļu montāžu un falš-sienu izveidošanu. Diezgan bieži nepieciešami nestandarta risinājumi un papildus materiāli.

Tece profil

TECEprofil sevī iekļauj nerūsējošā tērauda profil sistēmu, kura speciāli domāta, lai risinātu šāda veida uzdevumus. Šī sistēma sastāv tikai no četriem bāzes elementiem ar kuru palīdzību ir iespējams ātri salikt izturīgu un stingru karkasu falš-sienai, paredzēts apšūšanai ar ģipškartonu, kā arī lai integrētu viņos zemsienas moduļus.

Ja jūs izvelējāties TECE nerūsējošā tērauda profilu, tad jūs saņemat izstrādājumu, kurš jau šodien apmierina nākotnes uzstādītās prasības, attiecībā pret skaņas izolāciju un konstrukcijas drošību. Doto izstrādājumu var izmantot dažādiem mērķiem, instalācija viegli izpildāma. TECEprofil sistēma ir konstruēta ar mērķi apmierināt projektētāju un uzņēmumu prasības, izpildot instalācijas un ikdienas klientu vēlmes. Izstrādājot šo sistēmu, jau sākuma etapā lielākā uzmanība tiek pievērsta projektēšanas precizitātei un drošībai, kā arī iespējai pielāgot neprecīzām konstrukcijām, tādā veidā nodrošinot izstrādājuma pielāgošanu/piemērošanu vietas instalācijas apstākļiem/nosacījumiem.

Tece profil

Instalācijas sistema TECEprofil paredzēta sausai instalācijai, satāv no balsta rāmja / izgatavots no galvanizēta terauda profila – izmērs 33 мм x 33 мм х 4.5 м /, stūra savienojumu detaļas , no stūrīšiem izgatavota kronšteina un dubultās stiprināšanas detaļām.

Ar šiem četriem galvenajiem komponentiem , kuri kombinējās ar moduļa sistēmas blokiem, tiek apmierinātas jebkuras klienta vēlmes attiecībā pret vannas istabas dizainu un tehnisko iespēju pielietojumu.Šos četrus galvenos komponentus var ideāli papildināt ar universālajiem moduļiem, kuri iekļauti izstradājuma klāstā. Universālo moduli var ne tikai integrēt TECEprofil pamat konstrukcijā, dotos moduļus var izmantot arī kā autonomus moduļus , izmantojami parāstās konstrukcijās , instalējami ar sausās instalacijas metodi.4 galvenie komponenti:

* Profila caurule

* Stūru savienojuma detaļas

* Kronšteini, izgatavoti no stūrīša;

* Dubultā stiprinājuma detaļas garantē pielietojumu pie ļoti neprecīzām konstrukcijām.

Optimāla stiprinājuma metode, unikāla formu savienošana neizmantojot nekādus speciālus instrumentus.Tādā veida tiek izpildīta instalācija , īpaši stingrai un stabilai konstrukcijai .