Lapa Nr. Kamīnkrāsnis NUUNNAUUNI Kamīnkrāsnis NUUNNAUUNI Kamīnkrāsnis NUUNNAUUNI Kamīnkrāsnis NUUNNAUUNI

Siltuma akumulējošais pavards NunnaUuni izstaro patīkamu un vienmērīgu siltumu, ar to palielinot Jūsu mājā mājīgumu. Siltumu iespējams baudīt uzreiz pēc kurtuves iekurināšanas līdz pat nākamajai dienai. Pateicoties pavarda NunnaUuni minimālajam iekuršanas laikam Jums atliek vairāk laika izbaudīt tīkamo atmosfēru, ko sniedz kamīn-krāsns siltums.

Nav svarīgi vai Jūsu mājoklis ir jauns vai vecs, atrodas pilsētā vai laukos, NunnaUuni modeļu kolekcijā atradīsies tieši Jūsu vajadzībām atbilstošais, pats labākais pavards. Gan no vienmērīgas siltuma padeves viedokļa, gan lai radītu neatkārtojamu atmosfēru.

Pavardu izvēlās saskaņā ar siltuma enerģijas nepieciešamību.

1.zīm. Viendzīvokļu māja, celta 1980-x gados

Kamīnkrāsnis NunnaUuni

2.zīm. Viendzīvokļu māja, celta 2000-x gados

Kamīnkrāsnis NunnaUuni

Lai Jūs varētu atrast vispiemērotāko pavardu priekš sevis, tika izveidotas trīs dažādas iedalījuma klases atkarībā no diennakts siltuma atdeves.

Kamīnkrāsnis NunnaUuni

Izvēlieties pavardu saskaņā ar siltuma nepieciešamību.

Siltuma saglabāšana ēkā atkarīga no siltuma izolācijas, gaisa apmaiņas, hermētiskuma, iekšējās siltuma ražošanas kā arī ārējo auksto sienu un logu platības. Siltuma mājīgums tiek nodrošināts pareizas pavarda klases izvēlē. Klāt pievienotās tabulas palīdzēs Jums atrast savām vajadzībām piemērotāko pavardu.

1.zīm. Viendzīvokļu māja, celta 1980-x gados

Dzeltenais – pavarda lietderīgā siltuma enerģija piederoša pirmajai siltuma klasei, nepārsniedz 40 kwt diennaktī.

Oranžais – pavarda lietderīgā siltuma enerģija piederoša otrajai siltuma klasei, vienāda ar 40-60 kwt diennaktī.

Sarkanais – pavarda lietderīgā siltuma enerģija piederoša trešajai siltuma klasei, pārsniedz 60 kwt diennaktī.

2.zīm. Viendzīvokļu māja, celta 2000-x gados

Uzrādītajos piemēros telpas augstums 2,5 m, logu platība satāda 15% no ārējās sienas un telpas temperatūra 21 ºC. Saskaņā ar aprēķiniem gaisa apmaiņa sastāda 0,5 reizes no telpu platības stundā, derīgā siltuma izmantošanas koeficients 50%. Pieņemot, ka siltums izplatās pa visu apsildāmo telpu bez šķēršļiem.

Dažādās valstīs prasības pret izolāciju variējās. Shēmas ir orientējošas. Patiesā nepieciešamība pēc siltuma atkarīga no konkrētās ēkas.

kamīnu veidi un specifikācija ( fotogalerija )

Lapa Nr. Kamīnkrāsnis NUUNNAUUNI Kamīnkrāsnis NUUNNAUUNI Kamīnkrāsnis NUUNNAUUNI Kamīnkrāsnis NUUNNAUUNI